Scientia et Securitas

A Scientia et Securitas alapítója a Belügyi Tudományos Tanács és a Doktoranduszok Országos Szövetsége

Alapító főszerkesztő:
† Németh Tamás

Főszerkesztő:
Bokor József

Felelős szerkesztő:
Sabjanics István

Szerkesztőbizottság:
Aszódi Attila, Birkner Zoltán, Csépe Valéria, Deli Gergely, Dezső Tamás, Dobák Imre, Gáspár Marcell Gyula, Győri Zoltán, Charaf Hassan, Haller József, Józsa János, Koltay András, Kovács Gábor, Kovács Levente, Kovács Melinda, Maróth Miklós, Mógor Judit, Pallo József, Szabó Péter, Szócska Miklós

Szerkesztőségi titkár:
Kovács Edina

Szerkesztőség:
Belügyminisztérium
Tudománystratégiai és -koordinációs Főosztály
Cím: 2090 Remeteszőlős, Nagykovácsi út 3.

Elérhetőség:
+36 26 795 906
scietsec@bm.gov.hu

Kiadó:
Akadémiai Kiadó

A Scientia et Securitas megjelent lapszámai

A Scientia et Securitas küldetése, hogy a biztonság tágan értelmezett fogalomköréhez kapcsolódóan interdiszciplináris megközelítésben és bármely tudományterületről jelentet meg kéziratokat. Az iskolateremtő tudósok tanulmányai mellett, a folyóirat alapítói, a Belügyi Tudományos Tanács és a Doktoranduszok Országos Szövetsége fiatal kutatóknak, doktoranduszoknak széles körű lehetőséget biztosítanak tudományos eredményeik – magyar vagy angol nyelven történő – megjelentéséhez. A folyóirat online megjelenésű, az Akadémiai Kiadó akjournals.com felületén.

A Scientia et Securitas kizárólag Open Access cikkeket jelentet meg, a publikálás költségeit fedező szerzői díj (Article Processing Charge, azaz APC) megfizetését az Alapítók vállalják.

 

Várjuk azon szerzők kéziratait, amelyek a fenti céloknak megfelelően, a különböző tudományterületek biztonsági fókuszát vizsgálják, vagy a biztonsághoz kötődő könyvismerteteket, konferencia-beszámokat tartalmaznak.  A szerzői útmutatót kérjük tanulmányozza a Scientia et Securitas AKJournals felületén.

Kézirat beküldése